Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk

Vrijdag 13 op zaterdag 14 juni, “De Rank”, Emmeloord

Voorganger Servant Obona* uit de Centraal-Afrikaanse Republiek zit ondergedoken. Séléka-rebellen plunderden zijn huis en willen Servant vermoorden. Ondanks het gevaar trekt Servant er in het geheim op uit om zijn gemeenteleden te bemoedigen.

Door de burgeroorlog in Syrië slaan veel mensen op de vlucht, maar Hanna en haar man zijn er van overtuigd dat ze moeten blijven om andere christenen te kunnen helpen.

Servant en Hanna vragen uw gebed
Hanna: “Bid alstublieft. We hebben uw gebeden wanhopig hard nodig.”

Waarom bidden?
Gebed is belangrijk voor Servant en Hanna. Door te bidden leggen ze hun zorgen, angst en twijfel in de handen van de Heere God. Ze weten dat ze alleen met Zijn hulp staande kunnen blijven. Ze vertrouwen er op dat ze hun last niet alleen hoeven dragen en dat ze kunnen rekenen op het gebed van christenen wereldwijd.

Doe mee met de Nacht van Gebed
Servant en Hanna zijn twee christenen voor wie dit jaar gebeden wordt tijdens de Nacht van Gebed van Open Doors. Tijdens de Nacht van Gebed bidden christenen op honderden locaties in Nederland en Vlaanderen voor vervolgde christenen uit 12 verschillende landen. Bij elk land hoort een filmfragment en elke deelnemer krijgt een gebedsboekje met concrete gebedspunten.

Wanneer? Vrijdag 13 op zaterdag 14 juni 2014

Waar? “De Rank”, Abelenlaan 31-33, Emmeloord…………………

Hoe laat? Vanaf 22.00 uur……………….

Van harte welkom!

Neem voor vragen contact op met: H. Kapitein, De Fjord 66, Emmeloord. Tel. 614901

Meer informatie: www.nachtvangebed.nl.