Discipelschapsweekend met Martin Brand

Geliefd… geroepen… gezonden!

In het weekend van 24 t/m 26 april organiseert zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie samen met Martin Brand het Discipelschapsweekend: een weekend met eerlijke en praktische toespraken over het volgen van Jezus in de wereld van nu. Opgave voor het weekend kan via www.operatiemobilisatie.nl

Martin, ambassadeur van OM, neemt de deelnemers mee in bijbelstudies over de thema’s: ‘Geliefd, Geroepen, Gezonden’. Martin: “Ik hoop dat de deelnemers God beter zullen leren kennen en dagelijks willen gaan leven voor Hem! We zullen met elkaar zingen, in kleine groepjes doorpraten, wat sporten voor de liefhebbers, samen eten en hopelijk heel veel lol hebben!”. Naast het doorpraten in gespreksgroepjes is er ruimschoots de tijd voor ontspanning en het leren kennen van nieuwe mensen.
“Het is bijzonder om samen te zijn met anderen die ook graag meer uit hun leven met God willen halen. Dat alleen al is een reden om te komen!”, aldus de zanger en spreker. Het weekend vindt plaats in het Zomerhuis op camping de Oldemeyer te Hardenberg, gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal.

Neem voor vragen contact op met Operatie Mobilisatie via info.nl@om.org of 0527-615607